Företagssamarbeten

PÅHLMANS HANDELSINSTITUT

Det absolut viktigast för oss är resultatet. Alla våra utbildningar har ett uttalat syfte, och det är att ge bästa tänkbara förutsättningar inför framtida karriärval. Upp till 90% av de som går en utbildning hos oss får jobb inom det de har utbildat sig för. Bättre betyg kan vi inte få.

För mer information om Påhlmans handelsinstitut

MEDBORGARSKOLAN

Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först – spelar en viktig roll i dagens Sverige. Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Hos oss är det självklart att du respekterar andra lika mycket som de ska respektera dig.

För mer information om Medborgarskolan

NACKADEMIN

Nackademin är ett utbildningsföretag som bedriver yrkeshögskole- och utbildningar anpassade för företag. Idag erbjuds över 25 Yh-utbildningar inom områden som bygg, IT, kommunikation, elteknik, vård och design.

För mer information om Nackademin

SAMHÄLLSBYGGARNA

Samhällsbyggarna är en förening för dig som är engagerad i att utveckla, bygga och förvalta vårt framtida samhälle. Vi är en branschövergripande ideell nätverksorganisation med ca 5000 medlemmar. Vad som gör Samhällsbyggarna unika är vår bredd eftersom som vi har spetskompetenser inom samhällsbyggnadsområdets alla delar. Vi bidrar med den senaste kunskapen som påverkar framtidens samhällsutveckling.

För mer information om Samhällsbyggarna

STOCKHOLMS TEKNISKA INSTITUT

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning av hög kvalitet. Genom ett nära samarbete med teknikbranschen utvecklar vi utbildningar och kurser som möter arbetslivets behov. Hos oss hittar du kurser där du kan kompetensutvecklas inom teknikbranschen med fokus på digitalisering, ledarskap och optimering.

För mer information om Stockholms tekniska institut

BIMformation

Bimformation AB är ett företag specialiserat på implementering och utveckling av BIM-stödd informationshantering och BIM-stödda arbetsprocesser baserad på LEAN-principer. Bakom företaget står BIM projektörer inom bygg och anläggning med över 20 års erfarenhet av projektering och produktion.

För mer information om BIMformation